tisdag 2 mars 2010

I mina drömmar…

..just nu vill man ju helst vara någon annanstans..

 

Läser i tidningen att ovädret vi hade här igår,det hade även dragit över Kanarieöarna.. funderar lite över vad som egentligen händer med vårt klimat, jag menar bara under den senaste tiden har det varit Tsunamis, jordbävning både på Haiti och i Chile, enorma oväder drar in över platser inte så främmande för oss och härhemma har vi en vinter utan dess like.. Vad är det som händer? Är det vi som förstör vår planet? Eller är det här något som tyder på att vi har fått vår tid här liksom..planeten har en sista-förbrukningsdag som vi inte vet när den kommer och nu börjar den  bli lite som när mjölk blir sur..börjar klumpa ihop sig för att varna liksom..?Allvarligt talat..det finns ju inget som säger att just VI skall få ha Jorden för eviga tider heller?? Skrämmande tanke..there´s nowhere to run..

 

Nåväl..utanför börjar snön falla igen..jag kurar inomhus i soffan idag,känner mig inte helt kry,men imorgon blir det jobb igen! =)

Ser fram emot en lördag i Södertälje hos Cattis, första gången vi träffas med respektive..iallafall den här omgången respektive haha..och det ska bli kul å se hur de “matchar”!  Finns väl en liten risk att de kommer att tycka det blir drygt med oss tre,som säkert kommer prata en massa gamla minnen!

Inga kommentarer: