söndag 2 augusti 2009

storbesök av liten(?!) bror..


..och blivande fru har vi haft idag=) Jätteroligt att de kom förbi,det är inte alltför ofta vi ses och jag tror inte Erik har varit i Kungsör sen han var typ 10 haha..ingen större förlust i hans liv kan jag väl tänka,men det var iallafall kul att de tittade förbi=) De två är typ världens finaste ihop,och jag blir alltid lika glad av att se dem!

Igår var det dags för årliga turen till Herrfallet..de har jättefin grill och räkbuffé där,men tidigare år har det tyvärr varit dåligt väder så vi har suttit inne..Men nu ni! Solen sken,trubadurunderhållning skulle det bli och hungriga var vi oxå=) Dessvärre så hade trubaduren krockat på ditvägen och låg på typ intensiven..men det funkade finfint med Gasolin på CD oxå.. Belåtna satte sig familjerna Proppmätt i bilen och brummade hemåt vid halv tiotiden..Drog några parti Yatzy hos Karin o Ronny..sen var lördagskvällen slut! haha..det är ett ganska laid-back liv man lever numera..åldern tar ut sin rätt kan man säga ;)men vad fan,jag var ju faktiskt full i torsdags ;)
Ser fram emot Thor Modéen dagarna och hoppas på öltält..vore trevligt att knata runt i lite lera och vara onykter igen ;)

Nu är det dags för lite grillning..solen skiner ju =))

2 kommentarer:

Chaffismorsa sa...

Va? Är inte Erik typ 10 år längre? Jösses, vart är världen på väg, vojne, vojen.

Linduz sa...

När är Thor Modeén dagarna? Vet du det?