söndag 25 juli 2010

En försmak av vad som komma skall..

Jahapp,idag blev det visst höst! Erkänn att man verkligen längtar till dess då nästan varje dag bjuder på detta väder!

Eftersom den här dagen verkar som gjord för en massa trevliga saker som städning,avfrostning av frys,tvätta och stryka så passade jag på att vakna riktigt tidigt! Dumt att sova bort tiden när det finns så mycket roligt att göra..

Eller så kan man ju skita i allt roligt och åka och shoppa istället?

Japp så får det bli!

Måste väl vänta på att “mannen” vaknar och butikerna öppnar först kanske..men då finns ju alltid internet! Behändigt med något att fördriva tiden med istället för allt det andra roliga jag nämnde ovan!

Egentligen borde jag ju såklart inte shoppa..det finns ju så många andra roliga saker att göra när man upptäcker att det finns lite pengar kvar i slutet av månaden liksom. Som att till exempel betala sonens mobilräkning..den uppgick till den nätta summan av 1500 kronor denna månad, tack vare dålig information av mig och en mycket bra reklamjingel som går såhär; 118 800 superbillig nummerupplysning…tra la la…superbillig my ass! Men det vet man inte när man är 10 år och har hela huvudet fullt med en massa frågor  som kan besvaras via sms! Vilken skitbra grej alltså!!Man kan få svar på över 50 (japp,helt rätt) 50 bra frågor som mamma sen tror att man lärt sig i skolan..Vetgirig liten kille det här tänker stolta mamman..först..sen blev hon ju mindre glad..och sen ännu surare när hon faktiskt insåg att det i grund och botten var hennes eget fel. Brist i informationen helt enkelt. Bara betala och dra av ett par dagars semesterpengar.

Eller så kan man låta bli att åka och shoppa.. Tänka att livet ska behöva innebära sååå många svåra beslut!!! ;=)

Nähä..kanske skulle dra igång dammsugaren..jag menar då vaknar ju iallafall han däruppe, så vi kan åka och shoppa sen!=)

DSC00096Lunch på Heron City,efter den förra shoppingturen ;=)

Inga kommentarer: